Murermester & Murerfirma i Vordingborg
​- Jens Møller Madsen

Har du brug for en kompetent murermester i Faxe & omegn, er vi det oplagte valg. I mange år har vi serviceret en bred vifte af kunder, der har ønsket en professionel samarbejdspartner til at klare opgaven. Vi tager hånd om alle mureropgaver, ligesom vi også gerne står for kloakarbejdet.

Murerfirma Vordingborg, Faxe, Næstved, Køge / Midt- & Sydsjælland

Vi klarer alt fra badeværelset til taget, beton, kloakering, anlægsopgaver og renoveringsprojekter. Fra basen i Præstø kører vi ud til hele Syd- & Midtsjælland. Vi ligger stor vægt på vores kunders tilfredshed. Det er den, vi lever af, og derfor er det vigtigt for os at leve op til dine forventninger.


Murermester & Aut. Kloakmester

Det kan være et uoverskueligt projekt, når noget ved ejendommen skal laves om. Vi kan tage os af det hele, så du slipper for de unødige bekymringer. Tag os gerne med på råd tidligt i processen, når du overvejer en murermester i Faxe.

Mange års erfaring som murerfirma med dertilhørende ekspertise inden for kloakservice har gjort os til eksperter inden for vores fag, og derfor er det et sikkert valg at lade os håndtere opgaven.

Kontakt os for at høre mere.​

Bygvænget 17, 4720 Præstø  |  Telefon: 55 99 22 99  |  Mobil: 40 54 22 99 |  CVR: 33293666  |  E-mail: mk-byg@dbmail.dk